Imorgon är det fredag

 
Imorgon är det fredag, ska bara ta det lungt hela helgen vilket jag ser fram emot eftersom det var länge sen jag fick en sån helg. Nu är jag hemma hos farmor och farfar, har ätit god mat som man alltid får här! Jag har även sytt lite på min tröja, den blir inte så bra som jag först trodde den skulle bli.

2013-01-30

Idag har det varit en normal dag. Skola och träning. Imorgon kanske det blir något mobil inlägg för jag ska nämligen till farmor och farfar efter skolan så kommer inte ha tillgång till dator. Hade egentligen tänkt att träna imorgon men det verkade så mycket trevligare att hälsa på farmor och farfar så jag får träna någon annan dag istället.
 
Btw så håller jag på med något grymt kul! Jag håller på att sy om en tröja som jag har haft ett tag men aldrig använt. Hur det ser ut får ni se i helgen då jag hoppas att den bli klar!
En bild jag tog i sommras.

All those little things


Tagga träning


Happy feelings

Idag har det varit en väldigt bra dag! Beror delvis på att jag har skrattat så jag gråtit och fått ont i magen men även för att den spenderas med fina vänner. Det enda negativa var skolan och att Ebba åkte till KNC och hon kommer vara borta rästen av veckan. Men i skolan gick det riktigt bra att jobba första riktiga bra jobb dagen efter lovet.
Nu blir det att chilla framför datorn fram tills jag ska sova, ha en bra kväll.

Tre favoriter


Vintage by Petra K

Måndags inspiration från lookbook, Petra K

Veckans planer

Den kommande veckan ser i stort sätt ut som den som gått, jag ska vara i skolan, umgås med fina vänner, träna och så ska jag på konfa som vanligt på tisdag. Jag har mycket att plugga och vet inte hur det kommer gå med att uppdatera men jag ska göra mitt bästa, det lovar jag. Men vad vill ni läsa om?
 

Photoshoot- Waterdrops


We only miss the sun when it starts to snow..

Idag har jag bara pluggat än så länge vilket är väldigt tråkigt men nu är jag klar med det. Igår rensade jag bilder hela tiden och gud så jobbigt det blev efter ett tag höll på från nio till lite efter tolv. Men det behövdes verkligen jag har inte någon ordning alls på alla mina bilder men nu börjar det bli bättre så jag ska väl fortsätta med det nu. Hittade den här bilden som är flera år gammal.
 
Btw så är jag med och tävlar på Nicoles blogg om en länkning
Länkning

Fotobok

För några dagar sen gjorde jag en fotobok med la familia från Gran Canaria, jag tycker den blev bra och skulle vilja ha en egen där jag kan sätta in de bästa bilderna jag har fotat.

Övernattning på landet

I går efter skolan följde jag med Josefine hem, hon bor ute på landet så vi var tvungna att åka buss dit. Jag sov även över hos henne. Vi hade det jätte mysigt, vi var barnvakt åt hennes lillebror, kollade på filmer och pratade massor.
 
Jag kom hem för ett tag sedan och snart följa med och kolla när Anton spelar handboll. Mormor och morfar kommer även och så ska vi äta middag här hemma hos oss sen ikväll hoppas ni får en bra dag!
 
Det är inte ofta ni ser mig i toffs men idag fick det bli så då mitt hår inte alls såg fint ut, men så här ser jag ut idag en varm skjal är ett måste i dessa kalla vinter dagar!

Cold as ice..

Sorry dålig uppdatering idag och blir inte bättre imorgon häller för då ska jag sova över hos Josefine. Imorse när jag vaknade var det 21 minus grader, allvarligt!? Men jag tog mig till skolan levande trots det kalla vädret jag överlevde även att gå till träningen i kväll men kallt var det. Träningen var lagom jobbig och det känns alltid så bra efteråt när man är klar. Nu ska jag packa min väska så jag är redo att åka till Josefine imorgon efter skolan, ha det bra!

Drömmer om värme i detta iskalla ikea land


Skola, träning, plugga

Idag har jag först varit i skolan såklart, snart ska jag iväg till friskis och svettis för att träna med Josefine och ikväll måste jag öva till seminariumet som jag har i konsumentkunskap  imorgon. Efter allt det ska jag "leka" lite med photoshop jag  har massor att lära mig och det är superkul! Det känns som skolan tar alldeles för mycket tid nu, suck. Massor av kurser och steg som snart ska redovisas.
En till nyredigeradbild.

Photoshop #

Nu lyckades jag spara bilden... Skratta inte min första photoshop redigering så perfekt vart det väl inte. Nu blir det att kolla på tv tills jag ska sova.

Photoshop

Har precis redigerat min första bild i photoshop och älskar det redan måste verkligen köpa det sen när de 30 provdagarna är slut! Men lyckas tyvärr inte ladda upp bilden här.. Idag har det vartit en lång dag i skolan men nu måste jag skynda mig iväg på konfa träff för vi börjar om 20 min.
 

Mina två nästa köp

Jag har funderat lite och insett att jag måste planera mina köp nogranare eftersom mina pengar börjar ta slut (!!!) Jag har shoppat massor utav saker de senaste månaderna, ajabaja. Men nu har jag två saker jag vill köpa och som jag behöver så nu blir det att spara pengar. Jag ska köpa en ny fin skinnjacka till våren och ett par nya blåa jeans eftersom jag verkligen inte gillar dem jag har.

Elle gör min måndag bättre

Som ni kanske vet så gillart jag inte måndagar särskilt mycket men vem gör det? Tidiga morgonar, skola, plugg och allt det som ligger framför än tills nästa helg. Men idag när jag kom hem låg Elle och vänta på mig i brevlådan så det gjorde min måndag mycket bättre! Nu ska jag såklart läsa den och så ska jag äta lite mellanmål.

Två från idag


Wanties from HM


Solsken

När jag vaknade imorse såg jag vilket underbart väder det var ute så jag följde med mamma och Elin på en promenad. Elin och jag passade såklart på att fota lite kommer mer bilder senare idag tror jag. Just nu försöker jag ladda ner photoshop som man ska få prova gratis i 30 dagar men det vill inte funka. Ha en fortsatt bra söndag!

Memories

Gjorde en sån här burk där man lägger i lappar med saker som har fått en att le under året och sen när året är slut så läser man alla härliga minnen, smart va?

Elin och Fanny


Såpbubblor

Idag är det lördag, planerar att fota med Elin och kanske gå ner på stan med en kompis. Var nyss ute och blåste såpbubblor, ja jag vet det låter jätte barnsligt men det var någon som sa att dem frös till is om man gjorde det när det var väldigt kallt ute så jag hade tänkt fota dem då. Men så klart så fungerar det inte för mig. Annars ska jag nog bara ta det lungt idag.
 
En bild från fotograferingen igår, elin fotade och jag fick ställa upp som modell.

Maränger

 
Visst blev mina maränger söta? Nu ska jag äta glass med familjen, fredagsmys♥

En poträttbild

Bilden är tagen av Elin tidigare idag och redigerad av mig i Picasa som jag precis laddat ner och tycker det fungerar riktigt bra.

Todays look

Ingte sådär jätte speciellt men rätt enkelt är väl också fint?
Tröja// Gina Tricot, Jacka// H&M, berlockarmband som jag fick i julklapp och svarta G-star jeans som det inte blev någon bild på.

Fredag

Åh det är så skönt med fredag. Nu ska jag äntligen få sova, hehe. Var nyss ute med Elin och fotade lite tror att det blev några bra bilder som kommer upp snart. Nu tänkte jag ta och göra maränger, får se om jag lyckas bättre än förra gången då de blev små och kletiga.
 
Det har kommit en del ny snö nu så jag tror att det skulle gå att åka lite skidor, något att göra i helgen kanske?

I miss Gran Canaria

Jag saknar verkligen värmen på Gran Canaria även fast vi inte hade sol varje dag var det iallafall runt 27 grader varmt. Har tröttnat på kalla sverige!

Lookbook for the best

Petra K och Sonja G från lookbook

17 Januari

Idag är det först skola, efter det ska jag vara med Josefine och så ska vi ner till friskis och svettis och träna igen det känns bra att vi äntligen har börjat träna. Hoppas ni får en bra dag!
 
Bild tagen av mig på Elins fina hår!

Dreams

  • Resa till USA
  • Bli superbra på att fota
  • Att bloggen växer och blir större
  • Få jobba med något innom foto eller mode
  • Lära mig teckan riktigt bra
  • Gå ut skolan med bra betyg
  • Upptäcka världen
  • Ha en walk in closet

Har säkert glömt det mesta här men det här är iallafall några av mina drömmar. Vad har ni för drömmar?


En onsdagseftermiddag

Idag har jag varit i skolan det var dö trisst! Vi hade tre föreläsningar och två av dem vari rad, men iallafall nu ska jag inte klaga över det. Har nyss ätit mellanmål och läst alla mina favorit blogger ska om någon timme iväg till friskis och svettis och träna med Josefine. Ha det bra!
 
Längtar otroligt mycket till sommaren har tröttnat på detta mörker och kylan.
 
 

Svar till frågestunden del 3

Favorit minne?
Oj det var svårt, kan faktiskt inte välja ett. Har många bra minnen från resor, dagar med kompisar och alla de seglingsturer jag gjort med min familj.
 
Bästa resa?
Min bästa resa var till Gran Canaria 2012-10-27 som jag gjorde tillsammans med min familj, farmor och farfar och pappas syster och hennes familj. Det var min tredje utomlands resa och den som jag också kommer ihåg mest ifrån.
Bästa låt just nu?
Den absolut bästa låten just nu är Forever Young med Alphaville, jag vet att den är gammal men det gör den bara bättre.
 
Rosa eller blått?
Blått.
 
vad har du för drömmar ?
Att leva ett bra liv, resa till många olika platser här i världen, att få fler läsare, bli bättre på att fota och mycket mer. Det finns så mycket jag vill men vet ni vad jag skulle kunna göra ett eget inlägg om det hör när jag får tid! 
 
Vad tycker du är mest roligt om att läsa på olika bloggar?
 Jag tycker det roligaste är att läsa om mode eller kolla på fina bilder.

Vad är bäst med att blogga?
Det finns så mycket bra grejer med att blogga, t.ex alla fina komentarer och alla söta läsare tycker jag är det bästa.
 
Giraff/Lejon
 Ehh lejon
 
varifrån hämtar du inspiration till bloggen?
 Jag får den mesta inspirationen från andra bloggar men även från sidor som weheartit och lookbook.
 
Apa/ pungråtta
Konstig fråga men apa..
 
Bästa som hände 2012?
Det hände så mycket bra under 2012 några av de bästa grejerna var resan till Gran Canaria och alla fina vänner.

Ser du fram imot 2013?
 Jag ser fram emot att resa till Åre med familjen, gå på One Directions konserten, sommaren, konfimera mig, åka till falun med skolan i en hel vecka och mycket mer.
 
vilken är ditt favorit ämne i skolan?
Bild eller hemkunskap tror jag, har inte funderat så mycket på det förut.
 
vilken pryl skulle du aldrig vilja vara utan?
Min underbara mobil, vet seriös inte vad jag skulle göra utan den!
 
3 saker du inte klarar dig utan?
Vänner, Familj och mobilen.
 
Hur ser din blogg statistik ut, (unika)?
Jag har runt 40-100 unika besökare och runt 120-480 sidvisningar varje dag. Inte så jätte bra men försöker förbättra det så gott jag kan.

Hur sminkar du dig till vardags?
Jag sminkar mig inte så jätte mycket, använder lite conceler om det behövs, puder, maskara och ibland även lite rough.
När fyller du år?
Jag fyller år den 16 april.
 
Vilken hårfärg gillar du bäst på dig själv?
Jag har aldig färgat mitt här så vet inte riktigt.
 
Om du fick äta en maträtt under 1 år, vilken maträtt skulle du välja då?
Eh jag vet seriöst inte, tacos kanske eftersom det inehåller mycket grönsaker.
 
Vad är din bästa och sämsta egenskap?
En av mina sämsta egenskaper är nog att jag bryr mig för mycket om vad andra tycker. En av mina bästa egenskaper är nog att jag ser saker positivt.

Beskriv dig själv med 3 ord!
Glad, snäll och kreativ.

Hur mycket shoppar du för per månad?
Den sensate månaden har det nog blivit lite mer än vad det brukar för när jag räknar efter kommer jag nog upp i 1500!! Men i vanliga fall så bli det kanske runt 500kr. Men vissa månader shoppar men mer och vissa mindre.  
 
Nu har jag svarat på alla era fina frågor, men är det något  mer ni undrar är bara att fråga det när som helst så svarar jag antligen i ett inlägg eller i en komentar i din blogg om du har någon.

Back to the real life

Bilder från we♥it
 
Skolan idag var vell rätt okej, blev inte så mycket gjort men det var första riktiga skoldagen så det blir bättre imorgon. Nyss var jag och Josefine och köpte medlemskapskort på friskis och svettis, det känns skönt att vi äntligen ska komma igång med träningen men blev tyvärr ingen träning idag men imorgon då kör vi.
 

Skola

Idag måste jag gå till skolan för hemstudiedagarna är slut så nu börjar allt på allvar. Är väldigt trött just nu måste jag säga var väldigt jobbigt att gå upp ur sängen redan klockan sju. När jag kommer hem tror jag att jag och Josefine ska gå och köpa gymkort och kanske gå på ett pass. Hoppas ni alla får en superbra dag!
Ni får se den här bilden igen eftersom det är en av mina favoritbilder just nu.

Dream outfit

Dream
 Längtar till våren då man kan börja använda skinjacka eftersom det är min favoritjacka!

Cozy

Sitter här och läser lite ur Elsas mode får massor av grym inspiration till bloggen, så om ni inte har läst den boken så tipsar jag er att göra det.

Svar till frågestunden del 2

Vad äter du oftast till frukost?
Jag brukar äta en eller två mackor och dricka ett glas mjölk.
Vad föredrar du att fotografera?
Jag tycker väldigt mycket om att fotografera poträttbilder speciellt barn men det är väldigt svårt eftersom dem offtast inte sitter stilla.
Vem är din favorit person bland dina vänner just nu?
Svår fråga kan nog inte riktigt välja en av minna vänner utan gillar dem alla lika mycket.
 
Om du var på en ö, och fick ha med dig ENDAST 3 saker, vad skulle du ha med dig? (vatten och mat räknas inte)
Jag skulle ta med mig ett flygplan och en pilot så jag skulle kunna flya hem och så skulle jag ta med mig min älskade mobil. Hehe.

Om du fick vara någon annan för en dag, vem skulle det vara?
Det skulle vara kul att prova vara någon kändis för att prova på deras liv och allt det.
 
Favorit plagg?
Mina svarta jens helt klart för dem passar till allt och dem gör så att man ser smalare ut än med blåa jeans. Men även den här tröjan som är rätt ny, älskar den eftersom den är så skön men samtidgt snygg.
Vad vill du göra när du blir stor?
Vara lycklig, nej men allvarligt jag har ingen anning om vad jag vill jobba med eller någonting. Det skulle vara kul att jobba med något innom mode eller foto men det finns så få jobb. I think.
 
Vilken är din favoritaffär?
Cubus eller Gina Tricot, hittar nästan alltid något fint där och ett plus i kanten är ju att de har rätt bra priser också.
 
Platt/ lockigt hår?
Lockigt.
 
One direction/justin bieber?
One direction, fast Justin Bieber är inte så dålig han heller.

Home

Sista hemstudiedagen idag och jag är klar med alla hemstudieuppgifter. Idag ska jag foto lite och njuta av att vara ledig för imorgon börjar skolan på allvar. Nu ska jag svara på andra delen av frågorna av frågestunden, den kommer ut på bloggen snart så håll utkik.

Old Picture

Hittade nyss den här bilden från i sommras, väldigt konstigt att jag inte lagt ut den på bloggen tidigare men aja.

Svar till frågestunden del 1

Var ser du dig själv om 10 år?
Jag har ingen som helst aning faktiskt antligen pluggar jag eller så har jag börjat jobba. Skulle väll vilja jobba med något innom mode eller foto. Jag får se vad som händer det är ju en väldigt lång tid.

Hur lång är du?
Jag är 166cm
 
Favoritbloggar?
Jag har ingen direkt favorit blogg jag läser väldigt många men Sofie Fahrmans tycker jag är väldigt bra.

Bästa appen?
Instagram helt klar älskar den och kollar den flera gånger om dagen, följ mig Linajohansson98.
 
Kan du bli helt såld på en blogg första gången du går in på den?
Kan vell hända men oftast tar det ett tag innan jag börjar gilla en blogg.

Gillar du justin bieber?
Ja det gör jag.
 
Vilken är din drömresa?
Min drömresa är till New York, bara att tänka på att shoppa och kolla på alla kända saker där gör mig glad.
 Vad gör dig lycklig?
Det är väldigt många saker som gör mig lycklig t.ex varma sommardagar eller en bra blogg. Men framförallt så gör mig min familj och mina vänner mig lycklig.

Vad är din favoritfärg?
Min favoritfärg är blå men jag tycker att det finns så många fina färger så det är svårt att välja.
 
Varför bloggar du?
Jag började blogga för att min syster gjorde det för några år sedan och det verkade väldigt kul sen så fastnade jag i det och började läsa massor av bloggar och allt som har med blogvärlden att göra.
 
Hur gammal är du?
Jag är 14 år men fyller 15 den 16 april.

Vad är din favorit rätt?
Jag tycker väldigt mycket om pannkakor med grädda och sylt och då måste det vara med grädde, men jag gillar också tacos och många andra rätter.
 
Kamera + annat till den?
Har en liten digitalkamera men jag brukar använda min systers NikonD3100 och hon har b.la. ett stativ till den som jag lånar ibland.
 
 
Naturlig hårfärg?
Jag har aldrig färgat mitt hår så den hårfärgen som ni ser på alla bilder är min naturliga hårfärg.

Söndag

Ska snart gå på gudstjänst med Evelina, efter det har jag gått på hälften av alla man måste gå på innan konfirmationen, så det känns bra. Del 1 av frågestunden kommer upp i kväll blev 63 frågor tror jag så det blir kanske 3 eller 4 delar. I dag skiner solen så om det fortfaranden är ljust när jag kommer hem kanske jag går en promenad.

Gårdagens outfit 12/1


@farmor och farfar

Nu sitter jag hemma hos farmor och farfar och snart ska vi åka vidare hem till mormor och morfar där alla småkusiner också är. Outfit bild kommer när jag kommer hem ikväll eller imorgon.


ni får en gammal bild som jag hittade här i mobilen. Saknar sommaren!

Dagens inspiration, Wioletta M

Www.Stylowebutki.Pl Boots'
Inspirartion från lookbook

It's friday

Idag har jag varit hos Ebba och pluggat, vi gick och åt lunch på Mc donalds och vi han även med att spela lite just dance. Det var riktigt kul fast jag var inte så bra på det men det var ju första gången jag körde det, så vad kunde jag vänta mig? Nu ska jag baka massa muffins till morfar som fyller år imorgon. Ha en fortsatt bra fredag!
 
Tack för alla fina och konstiga frågor i frågestunden!
 

FRÅGESTUND- Fråga en fråga

Är det något ni undrar så ta chansen att fråga en fråga här i min lilla frågestund och om det inte är något ni undrar fråga ändå. Ni får fråga hur många frågor som ni vill! Svarar när jag fått tillräckligt med frågor.

Länkar och dagen

Har nyss kommit hem från mitt utvecklingssamtal, nu sitter jag och kolla på olika gympass för jag och Josefine har bestämt oss för att börja träna tillsammans. Btw så gick träningen igår väldigt bra cyklade 1,4 mil på träningscykel och körde ett fyspass (laddade ner en jätte bra app som visade massor av bra övningar). Snart måste jag börja med pluggandet men det var inte så jätte mycket uppgifter så jag tror inte det tar så lång tid, hoppas ni alla får en jätte bra dag!
Länkar till er som började följa mig via instagram:
http://celisty.blogg.se/- En jätte söt blogg, var gjärna med i hennes dagens blogg tävling.
http://duml.blogg.se/- En blogg med mycket inspirerande bilder.
http://janssonjulia.blogg.se/- En blogg som har väldigt fin design.
http://sweetizaberu.blogg.se/- En bra livsstils blogg.
http://sweetizaberu.blogg.se/- En bra blogg med många fina bilder.
http://claraask.blogg.se/-  En fin blogg med mycket inspiration.
http://moufieeh.blogg.se/- En blogg med massor av inspiration .
http://ewelies.blogg.se/- Hon som har den här bloggen är grymt duktig på att måla sina naglar.
http://hannadaavidsson.blogg.se/- En fin blogg med inspirerande bilder.
 http://blomqvistbloggen.blogg.se/- En jätte söt och fin blogg!
 

Dagens outfit 9/1


Back to school

Idag började skolan igen då, jobbit att gå upp tidigt, plugga och allt det men ändå roligt att träffa alla som man inte träffar annars. Men det är skönt för nu har jag tre hemstudiedagar (torsdag, fredag och måndag) då jag har lite saker att plugga med men för mesta delen kan man bara chilla och fortsätta med lovet i tre dagar till.

Forever21

En affär som jag verkligen älskar är Forever21 men tyvärr finns den inte i Sverige, har aldrig köpt nått därifrån men de har alltid så söta kläder. Här får ni se några favoriter från mig från deras hemsida. www.forever21.com
 

Följ mig via instagram- Få en länkning

Alla som följer mig via instagram får en länkning i ett inlägg, komentara att du följer mig och vad du heter där så ordnar jag med länkningen sen. Jag heter linajohansson98 där

I want summer

1

Sista lovdagen

Idag är det sista dagen innan skolan börjar, vill inte börja skolan igen. Kännder på mig att det kommer bli en riktigt tuff termin med massor av kurser men även en del roliga saker så som att åka till Falun med hela årskursen i en hel vecka. Idag ska jag och Ebba ner på stan en stund får se vad som händer rästen av dagen. Glöm inte att rösta i min omröstning!
 

I will always remember


Light in darkness

Två bilder som Elin fotade på mig förut idag, tycker det blev rätt fint med ljuset.

Vad tycker ni?

Gjorde en liten omröstning om vad ni tycker om min blogg, skulle bli jätte glad om alla svarade eftersom jag vill kunna förbättra den så mycket som möjligt så om ni svarar "Den är dålig" eller "Den är okej" skulle jag bli jätte glad om ni skrev i en komentar vad ni tycker jag borde förbättra osv. Det går att välja fler svarsalternativ.
 

Lookbook- Grym inspiration

En sida jag ofta går in på för att få inspration till outfits är lookbook, besök den här. Mina favoriter är b.la Petra K och Sonja G.

New

VARNING dålig bildkvalite

Världens lyckligaste!

Känner mig som världens lyckligaste tjej just nu eftersom jag ska få gå på one directions konsert som är i maj. Evelina frågade om jag ville gå med henne och det var klart att jag ville! Besök hennes blogg http://evelinathelens.devote.se/. Så nu är det bestämt, åhh längtar!
544971_559346744090627_1135332241_n_large

2013-01-06

Idag har jag vart i Falun med familjen och kollat på när Anton spelar handboll igen. Igentligen hade jag bara tänkt vara hemma idag men sen när dem hade gått till semifinal så bestämde jag mig för att följe med och kolla. Tyvärr så förlorade dem. Nu ska jag bara ta det lungt resten av kvällen och kanske kolla på någon film.

Let us live forever,

I wanna be forever young..
saknar sommaren, ljusa kvällar, värme och allt.

Jag kör på

Becka gick nyss hem vi hade det super mysigt, det var kul att träffa henne eftersom jag inte har gjort det sen i början av lovet. Vi bakade, kolla på film och pratade massor.  Det känns sjukt konsigt att skolan snart börjar igen jag orkar inte med allt plugg. Men jag har en bra kännsla om att 2013 kommer bli ett riktigt bra år! så nu kör vi.
 
Nu ska jag träna lite och sen göra hårinpackning, ha en bra kväll!
 

Två bilder från gårdagen

 

Someday

It's the oldest stoy in the world. One day you're seventeen and planning for someday, and then quietly, without you ever really noticing, someday is today, and that someday is yesterday and this i your life- Nathan Scott.
 
Idag ska jag vara med Becka lite senare men just nu sitter jag och kollar på one direction up all night tour. Skulle värkligen vilje gå på deras konsert i här i Sverige som är någon gång i maj tror jag. Men tyvärr har jag inte lyckas köpa någon biljett.
Ni får en bild från i våras.
 

@Falun

just nu är jag i Falun med familjen och kollar på när Anton spelar handboll. Har det rätt tråkigt måste jag säga för nu är det flera timmar tills hans nästa match och då finns det absolut inget att göra här. Kommer hem någon gång ikväll vid 11 tiden tror jag så ni kan inte vänta er så bra uppdatering
idag.



2013-01-03

Idag har jag bara vart hemma och tagit det lungt, på förmidagen fotade jag lite och nu har jag precis kollat på 3-4 avsnitt av O.C. Det var en hel evighet sen jag kollade sist men nu har jag börjat igen och då går det knappt att sluta. Nu ska jag iallafall försöka träna lite, måste ju hålla mitt nyårslöfte.

Memories on my wall


New in

Cubus 249kr

Uppsala, shopping, fika och bio

Idag var jag med Josefine i Uppsala och shoppade och medans vi var där fick vi ideén att gå på bio. Vi gick på Breaking dawn eftersom ingen av oss hade sett den. Det var en av dem bästa filmerna jag har sett. Jag köpte en supermegafin tröja! Lägger upp bild på den imorgon, längar efter att få använda den. Det blev en väldigt lyckad dag.
En classisk bild på fikat!

Nyårslöften

- Fota många minnen för livet
- Träna mera
- Försöka spara pengar
 
En bild från Gran Canaria, saknar!
 

Two from yesterday

NiokonD3100