Happy New Year




Linus, I love ya


New years eve

Hello, Gott nytt år mis amigos!
Idag var först min morbror och hans familj här och hälsade på och nu har några kompisar till oss kommit som ska sova över här. Hoppas på en härlig kväll med god mat och mycket skratt. 
 
Dåligbildjagvetmenjagskyllerpåmörkret.
Tröja// Lindex  Kavaj// H&M Jeans// H&M  Halsband// Guldfynd  Armband//  En julklapp

I want to travel the world.


Årsresumé del 3

September
Skolan tog fart på allvar så mycket tid ägnades åt den. Jag började på min konfirmation tillsamans med Josefien, jag fotade massor av fina höstbilder och många fina dagar med vänner.
Oktober
Fick upleva en av dem bästa veckorna i mitt liv då jag åkte till Gran Canaria med familjen och pappas sida av släkten. Annars tror jag inte det hände något speciellt.
November
Inget speciellt hände allmänt grå månad, tråkigt väder, mycket tid gick åt till skolan och längtade efter julen vad mer kan man säga? Blir inte ens någon bild för jag tror inte ens att jag fotade särskilt mycket.
 
December
Ja vad hände igentligen den här månaden förutom jul och nyår som är imorgon? Inget vad jag kommer ihåg. Men jag vet att den har varit väldigt mysig med alla förberedelser inför julen och julen var nog en av mina bästa med julkänslan på topp!
 
 
 

Söndag

Ni kanske märker att jag har gjort några mindre ändringar i designen? Jag tycker iallafall att den blev finare. Nu ska jag rensa bilder, jag har massvis med bilder som jag aldrig har rensat så det finns flera likadana och jätte många suddiga. Det lär ta några timmar hoppas jag överlever för det blir rätt tråkigt efter nån timme.
 
Imorgon är sista dagen av 2012, känns sjukt konstigt. Jag kommer fira hemma med min familj och några kompisar till oss kommer över.
 
 

Årsresumé del 2

Maj
Några av dem första seglingsturerna för i år och det var tillräckligt varmt vissa dagar för att använda sommarkläder.
Juni
Sommarlov, vänner, foto, segling och värme allt jag behöver säga om denna underbara månad. Bild: Jag och mina kompisar på skolavslutningen, det regnade tyvärr.
Juli
Var ute på seglingssemester med min familj nästan hela månaden, bada, sola och segla finns nästan inget bättre.
August
Njöt av det sista av sommarlovet innan skolan började. Var och shoppade i stockholm för första gången i mitt liv och som avslutning av sommarlovet tältade jag och Becka.
Jag startade också den här bloggen.
 

Memories, Summer 2011


Årsresumé del 1

Januari
Inget speciellt hände, många fina vinterdagaar med familj och vänner.
Februari
Februari började med att jag åkte till falun med skolan, minnen för livet! Kommer aldrig glöma när jag och mina kompisar åkte skidor och en av oss rammlade hela tiden. Dessutom var det en del andra med också som aldrig heller hade åkt skidor så man kan säga att dem rammlade hela tiden. Der sorliga med denna månad var att min gammelfarmor gick bort, RIP♥
Mars
Åkte till Säfsen med familjen och farmor och farfar, älskar verkligen att åka skidor! Jag var också på melodifestivalen med mormor och morfar och så började våren komma även om det inte ser ut så på bilderna.
April
Det blev vår på riktigt och jag fyllder år, även underbara dagar med mina vänner.
 
 
 
 

Made plans for 2013

Har redan en del underbara planer för 2013, tänker börja året med en shoppingtur med Josefine och så ska jag ju till Åre på påsklovet. 2012 har varrit ett jätte bra år men nu ser jag fram mot 2013, Let's make 2013 to the best year of them all!
 Jag dör så söt noshörningen är!

Love


Homemade muffins

Tog fram min muffinsplåt och de supergulliga muffinsformarna som jag fick i julklapp och bakade dessa med min syster. Supergott.

Favoriter i färg 2012

Några av alla favoritbilder som jag har tagit det här året. Bilderna är tagna med min systers NikonD3100. Jag vill tacka min syster för att jag alltid får låna hennes kamera eftersom jag inte har någon egen. Älskar dig! Läs hennes blogg- www.elinsfotoliv.webblogg.se

Bränt pengar

Använde julklapps pengarna plus lite till, en lyckad shoppingtur!

One Tree Hill

Idag såg jag klart på säsong 9 av One Tree Hill, det är väldigt sorgligt med tanke på att det inte kommer bli någon till säsong. One Tree Hill är nog den bästa serien som finns!
Annars idag har jag bara umgåts med min familj, spelat spel fixat lite med bloggen och så. Nyss gjorde jag en hårinpackning och nu ska jag se på film.
,

Vinnare i Julensblogg

Nu har jag utset en vinnare i julensblogg, hade jätte svårt att välja eftersom alla era bloggar var så fina men jag valde denna tjej som har grymt fin blogg men även en superfin stil.
 
Klicka här för att komma till vinnarens blogg
 Bild tagen av min syster men redigerad av mig.
 
 

Next bay?

Svarta kavajer är dösnyggt enligt mig och det skulle passa perfekt till nyår med en glittrig tröja eller klänning under, vad säger ni? Blir kanske något att köpa för julklappspengarna?
 

Julklappar

Berlockarmband, prenumeration på ELLE, Glee season 3 från mamma och pappa.
Berlock och 500kr från farmor och farfar.
Halsband med stjärna, burk med massor av godis, muffinsplåt, supergulliga muffinsformar, 300kr från mormor och morfar.
Harinpackning och 3 nagellack från mina syskon.
Tack alla!

Julafton

Igår var en dag med julkänslan på topp. För det var nämligen julafton! Det blev en mysig dag med släkt och familj och mycket paket. Jag tror jag fick allt jag önska mig, kommer då inte riktigt ihåg vad jag skrev på min önskelista.  Dagen började med paketöppning med familjen på morgon. Kan knappt beskriva känslan när man går upp på morgonen tänder granen och där ligger det massor av paket. Det är magiskt. Sen fortsatte dagen och blev bara bättre och bättre.

Julaftons outfit

Tröja//Only Jeans//H&M Halsband//H&M Armband// En julklapp från mamma och pappa.
Jag gillar inte att klä upp mig så jätte mycket på julafton eftersom det är viktigt för mig att kläderna jag har är sköna att ha. Därför så brukar jag inte använda klänning som många andra.

En lång dag

Gårdagens eftermiddag bestod av att göra julgodis med familjen. Nu är i stort sätt allt klart inför imorgon, jag slog precis in de sista julklapparna och nu är det filmer, bokläsning och uppersittarkväll som står på dagens schema. 
 
Imorgon kommer vi först åka til farmor och farfar och efter att vi har sett kalle kommer vi åka vidare till mormor och morfar för att fira. Precis som vi alltid gjorde när vi var mindre. Idag känns det som det kommer bli en lång dag..
 

Fototävling hos Elin

Jag är med och tävlar i Elins fototävling med temat kärlek, här är mitt bidrag.
 

Christmastree #1


A lazy day

Nikon D3100

Bjuder på en somrig outfit i vintermörkret


Cross country skiing with my friend

 
Dagen startade med att jag och Becka åkte skidor, supermysigt. Vi åkte ca 8km så känner mig rätt duktig. Snart så ska vi klä granen. Lite tidigt men det gör inte så mycket för det blir alltid så mysigt när man tar fram den. Glöm inte att vara med i julensblogg tävlingen här nedanför.
 

Julens blogg

Tänkte starta en liten tävling så här vid jul. Priset är en länkning framför mina 300 besökare.
För att vara med:
Komentera "Jag är med eller något liknande"
 
För extra chans:
Lägg till mig på bloglovin
Följ mig på bloglovin
Skriv ett inlägg på din blogg att du är med och tävlar.
 Tävlingen avslutas någon dag efter julafton, lycka till!

Frost #2


Welcome christmas holiday

Dagen började med mys med klassen. Lite lekar, fika och på slutet fick vi våra betyg. Måste ändå säga att jag blev rätt nöjd med dem. Vi slutade skolan klockan 11 så då gick jag och Becka till amazing thai och åt. Ikväll ska jag ta fram lite julpynt och gå på gudstjänst med Channa eftersom vi inte gick på nån förra torsdagen.

Dagens outfit- Svart och vitt
Tröja- Veromoda, Jeans- Gina Tricot, Halsband- Guldfynd
 

Poträttbilder- Elin

Foto/Redigering- Jag, Modell- Elin (syster)

Tisdag

Idag har jag vart i skolan, det är rast hela dagarna nu fram tills lovet eftersom våra betyg redan är satta. Så det blir mobilspel, skratt och prat hela dagarna förutom vissa bestämda saker som skolan ordnar. Det är igentligen meningen att vi ska jobba men vem orkar det? Imorgon ska vi ha någon aktivitets dag får se hur det blir.
 
Om någon timme så år det julavslutning med konfan. Så nu ska jag ta det lite lungt här hemma innan jag går iväg.
2715001_look_copy_large
Kolla vilken fin ourtfit jag hittade på lookbook., älskar tröjan.

Bakom molnen är himmlen alltid blå

Vilken tycker ni är finast det svartvita eller den med färg?
 

Från instagram

Två bilder från Gran Canaria på instagram, följ mig linajohansson98

Idag när jag kom hem hade jag fått mitt paket från bubbleroom. Ni kanske kommer ihåg att jag beställde två tröjor därifrån för ungefär en vecka sen och nu är dem här. En av tröjorna kanske kommer användas på julafton. Det får jag se. Dagen idag har annars vartit helt okej. I skolan satt jag och Becka och ritade våran rymdraket vi skulle flyga uväg med om jorden går under på fredag, eftersom det är ju 21/12- 2012 då.. Fast jag tror igentligen inte att jorden går under. Men iallafall...
 

Never give up

Tumblr_mf29l8vply1s0xkiwo1_400_large

På 5 års kalas

Idag har jag varit på min kusins 5 års kalas. Det var kul att träffa alla eftersom det tyvärr inte blir så ofta. Vi fikade med tårta, min kusin öppna massor av paket och det var precis som ett kalas ska vara.  Nu ska jag göra den nya designen som jag lovade er förut.

Tröja//Hollister Jeans, Kofta//Gina Tricot Klocka//FACIT Halsband//Ur&Penn

In sets Fashion

Inspiration- We♥It

Ett simmande luciatåg

Som jag skrev förut så har jag varit och kollat på Becka när hon simmar KM med Ebba och Josefine det var luciatåg också. Det var ett otroligt mysigt lucia tåg där dem även simmade med ljus och allt. Jag var också på amazing thai och åt med Ebba och Josefine, där satt vi i någon timme, åt god mat och pratade. Nu blir det snart kladd kaka och filmmys med familjen.

Lördag är den bästa dagen på veckan

Hej det får bli ett snabbt inlägg innan jag sak möta Ebba och Josefine på torget. Var nyss med mamma och pappa och köpte gran. Jag är värkligen en perfektionist när det gäller julgranar. Jag blir aldrig nöjd med dem de är antligen för små, konstiga eller fula. Men nu tror jag att vi hittade en som verkar helt okej, kanske lite liten? Men iallafall så får den duga. När jag kommer hem ikväll kanske jag ska fixa lite med designen för jag har en awesome idée! Vi ses så länge!

Julen...

 
Umgås med släkt och vänner
Köpa och ge bort julklappar
Äta jättemycket julgodis
Magin på julaftonsmorgon
Tomten
Öppna julklappar
Äta julmat och drika julmust
Baka pepparkakor och lussebullar
Julkalendern
Kalle Anka
Juliga kläder
Dekorera huset med juliga saker
Alla olika "christmas lights"
Julmusik
 
Det finns så mycket underbart med julen. Vad tycker ni är det bästa med julen??
 
Bild- We♥It

You drive me crazy


Fredagsmys med familjen

Idag är det en bra dag för det är fredag och det är inte alls lång tid kvar i skolan innan jullovet. Ikväll ska jag inte göra något speciellt, bara vara hemma och mysa med familjen och slå in lite julklappar. 
 
I morgon ska jag, Josefine och Ebba kolla på Beckas lucia tåg och gå ut och äta och på söndag ska jag fira min kusin som fyller år nästa vecka. Det kommer blir en mysig helg får jag hoppas!
 Första veckan i april åker jag till Åre, det ska bli awesome!

But when you look back everything is different

Isn't funny how
day by day
nothing changes
but when you
look back
everything is different-
C.S. Lewis
 

Lucia

Idag är det lucia, såg på niornas luciatåg idag i skolan. Nästa år är det våran tur att ha luciatåg. Nu ska jag kolla på O.C var ett tag sen jag tittade sist men nu har jag äntligen tid! Sen ikväll kanske jag ska på gudstjänst med några tjejer från konfan.
 
I min familj har vi tradditionen att alltid kolla på lucia på tv:n och äta lussekatter på lucia, brukar ni göra något speciellt på lucia??

En lyckad dag!

Idag käns det som en riktigt lyckad dag, redovisade två steg i skolan och det gick bra. Nu är jag jag klar med allt skolarbete för den här terminen och det är bra eftersom det var deadline idag. Det är superskönt att vara klar. Resten av dagarna i skolan väntar filmer mys med klassen och lite plugg som inte alls räknas på betyget.
Förlåt för allt tjat om skolan.
 
Jag skrev förut att jag skulle på min lillebrors luciatåg. Det var riktigt fint men jag kan inte fatta att det var tre år sedan jag hade luciatåg på den där skolan. Det känns inte alls länge sedan och jag kan inte heller fatta att man känner sig så stor när man går i femman som han gör. För om jag kollar på femmorna nu så är dem supersmå men saker förendras..
En bild från Gran Canaria, saknar det, värmen och allt.

2012-12-12

Idag är det 2012-12-12, rätt coolt va?
 
Snart så ska jag möta upp Becka för att gå till skolan, det är deadline idag och jag har två steg att redovisa. Efterskolan har Anton luciatåg så då ska jag gå pch titta på det. Hoppas ni alla får en bra dag!
 

2012-12-11

Idag så har jag vart i skolan, det gick riktigt bra idag gjorde nästan klart matten som ska redovisas i morgon. Efter skolan var jag med Josefine fram tills vi hade konfa träff. Jag och Josefine kollade på glee (julavsnittet) det måste vara det bästa glee avsnittet som finns, vi lagade mat och så skrattade vi en massa. Nu måste jag öva till min svenska redovisning som har imorgon.
 

En helt ny värld

Nu har jag nyss kommit hem efter en sväng i skidspåret (igen). Tycker det är väldigt kul att åka skidor och det är så mysigt i skogen när det är alldelses fullt med snö på granarna. Det känns som en helt annan värld och med musik i öronen så blir det bara ännu bättre. Dessutom så är det bra träning också! Nu sitter jag nyduschad och väntar på mat, hehe.
 
Skolan idag gick bra, redovisade engelskan. Det kommer bli lite stressigt nu på slutet eftresom det är deadline på onsdag vilket betyder att lärarna sätter alla betyg, betyg. Det kommer bli mitt första riktiga betyg så får se hur det ser ut även fast det inte kommer vara så stor skillnad mot förra årets omdöme. Jag har även två till redovisningar den här veckan, alltså innan onsdag så efter maten så sätter jag mig och pluggar matte. Ha det bra.
 
 

On the road in my Björn Borg shoes


Frost


Andra advent

Idag är det andra advent då är det bara två veckor kvar tills julafton!
Idag har jag inte gjort något speciellt bara varit hemma och tagit det lungt, jag bakade lussebullar för ett tag sedan. Nu ska jag redigera lite bilder som jag var ute och fotade fotade förut idag. Det var iskallt, fingrarna höll på att domna bort men vad gör man inte för att fota.
 

Hemklickat

Igår kväll tiitade jag runt lite på olika tröjor och hittade två stycken som jag bestämde mig för att köpa. Jag insåg att jag inte hade en ända röd tröja i min garderob som passar till jul. Nu håller jag tummarna för att jag beställde hem rätt storlek.
 

I♥NY

Här är en bild jag tog någon dag i veckan, ingen komentar om mina fula naglar.

Cooling i skidspåret

Bjuder en bild på min lillebror i skidspåret. Nu ska det bakas pizza och sen kolla på tv.

People, it's friday!

Äntligen så är det fredag den bästa dagen på hela veckan. Det känns också att det snart är lov eftersom ingen riktigt orkar jobba i skolan men att alla ändå är väldigt stressade över att inte hinna redovisa allt i tid. De två senaste dagarna har jag nästan bara pratat och inte jobbat något alls. I helgen har jag inget planerat vad jag vet. Snart ska jag kanske åka lite skidor med pappa och Anton, det blir första gången för i år.
 
Jag tycker att ni borde kolla in länkarna i min meny, la till dem nu. Det är lite blogar jag brukar läsa.
Bild från i somras.

2012-12-06

Idag har jag vart hos tandläkaren, det gick väldigt snabbt som tur va. Efter följde jag med mamma och Elin till stan men jag hittade inget snyggt. Nu funderar jag på om jag ska gå på gudstjänst eftersom vi måste gå på 10 stycken med konfirmationen. Men jag vet inte om det är någon annan som ska gå och jag vågar inte riktigt gå själv.
 
Jag vill passa på att tacka alla ni som följer min blogg via bloglovin ser att det har blivit några fler den senaste tiden. Jag tycker att ni som inte följer mig borde börja göra det nu!

Angels


Välkommen till Sverige här har vi snöstorm

När jag vakna imorse var det värsta snöstormen och den pågår forfaranden. I skolan idag var det rätt rörigt måste jag säga eftersom ungefär hälften av alla åker buss till skolan och alla  bussarna blev inställda under dagen. Säger bara att jag tycker det är skönt att slippa åka buss. Jag och Ebba var också dumma nog att gå till chopchop på lunchen. Men det blev ändå rätt kul eftersom det snöade så mycket fast kallt var det. När man sen hör att alla andra skolor har blivit inställda förutom min blir man lite smått sur.
 
Nu måste jag plugga matte så jag hinner redovisa det nästa vecka. Det är mysigt att sitta inne när det snöar så mycket ute.
Det var min dag, har ni haft något roligt för er idag? 

Mys på hög nivå

 
Idag har det varit en mysig dag! Den börjde med skola med mycket skratt och prat, efter der var jag på stan med Josefine fast vi var inte där så länge eftersom det var välidgt kallt. Det var mysigt för dem hade satt upp all julbelysning ni vet såna där som brukar hänga över gatorna. När vi kom hem till mig drack vi varm choklad och kollade på glee, mys på hög nivå! Nu har jag nyss kommit hem från konfan.
Bild från we♥it

10 nya saker som ni kanske inte vet om mig

1. Jag älskar julen och alla olika julljus.
2. Jag har nästan alltid mina naglar målade.
3. Ett av dem första orden jag lärde mig säga var "kladd gris"
4. Jag läser säkert 10 olika bloggar.
5. En av mina favorit låtar just nu är Misteltoe av Justine Bieber.
6. Jag tycker det är väldigt roligt att baka.
7. Jag kollar facebook och instagram flera gånger i timmen. Följ mig på instagram- Linajohansson98
8. Jag har spelat tvärflöjt sen jag var 8 år.
9. Jag har en katt som heter Linus.
10. Mitt rum är av någon konstig anledning alltid stökigt.
 

Amazing

Lookbook- Alice G

Första veckan i december

Det känns att det har blivit vinter för det är iskallt ute. Men när det är kallt får man ha varma mysiga koftor fast det är väll ändå lite onödigt med 18 minus?. Jag har tyvärr blivit förkyld så nu på eftermidagen ska jag nog lägga mig i min sköna säng och kolla på O.C. Det kommer kanske upp en dagens outfit senare så kolla in igen om ett par timmar.
 
En gamal bild från förra vintern.
 
 

I'm in love with christmas sweaters


Tänd ett ljus i advent

Idag är det första advent! Dagen har vart jätte mysig hittils, först var jag på gudstjänst (konfirmationsgrej) efter det satt jag och ritade  ett tag ni får se resultatet senare. Nyss har jag fikat med familjen, glögg och pepparkakor. Supergott. Jag har också sätt ett av julavsnitten av glee det finns nog inget bättre.
 
Igår var jag på 40 års fest som jag skrev förut det var rätt kul, kom hem halv ett på natten tror jag så känner mig lite trött idag.

Kvällens outfit

Tröja Cubus, Jeans HM, Skor skokanonen, Halsnad ur&penn
 

Pepparkaks bak