En vårblomma från förra året

Bjuder på den här bilden från förra våren nu när det snart är dags för en ny vår.
 

Sovmorgon

Idag fick jag sovmorgon för jag börjar nämligen klockan 11. Vi har någon slags friluftsdag så jag och Becka valde att klättra och åka pulka. Vi ska klättra i någon sån där klätterhall som vi inte har någon anning om var den ligger så vi får hoppas att vi hittar den. Ikväll måste jag börja packa och så ska jag köpa massor av godis till helgen hoppas ni får en bra dag.
 
Som ni märker så har jag inga nya bilder så ni får gammla bilder som ni redan har sett förut.

De kommande dagarna

De kommande dagarna förutom imorgon kommer inte bli några vanliga dagar. På fredag åker jag nämligen på konfa läger, jag blir borta tills på söndag och redan måndag åker jag iväg igen på nästa "läger". Då ska jag till Falun med skolan vi är då där ända tills på fredag nästa vecka. Det kommer bli måga roliga dagar med skratt och vänner!
Men ni kan inte räkna med någon bra uppdatering här eftersom jag inte kommer ha tillgång till någon dator och att mobilblogga är jag inte bra på men jag ska göra mitt bästa!
Gammal bild på mig från i sommras..

70 dagar

Om 70 dagar är det dags för one directions konsert, åh gud vad jag längtar det kommer blir så kul!
♥8 Maj♥
 

Detalj från dagen

En liten detalj från dagen, jag älskar verkligen mitt nya halsband som jag köpte för en vecka sedan.
Idag har jag varit i skolan blev inte så mycket gjort eftersom jag har varit ganska trött idag. När jag komm hem gick jag till friskis och svettis där jag träffade Josefine och så gick vi på ett pass. Nu ska jag fixa med bloggen, kolla på tv och sen sova.
 

Klädsim, Wickmans och konfa

Idag hade vi klädsim i skolan, usch vad det var jobbigt! Men det ända positiva med det var att nästan hela min klass och några andra gick till Wickmans efter och åt. Så det var lite kul! Nu måste jag plugga, laga mat och sen ska jag iväg till konfan.

Dagens Outfit 25/2

// Skjorta- Gina Tricot (Nitarna har jag satt dit själv)// Jeans- H&M// Döskalle armband- Ur & Penn//

Mot skolan

Idag börjar skolan igen, buhu! Jag orkar verkligen inte med allt plugg, men det är bara en vecka kvar tills vi åker till Falun så det känns ändå bra. Varje år åker vi en gång till Falun med skolan för att ha slöjd och några andra ämnen som vi inte kan ha på våran skola. Det brukar vara riktigt kul! Idag har jag inget speciellt planerat när jag kommer hem så jag får se vad jag hittar på..
 
Gammal bild.
 

Helgens blogg- Vinnare

Nu har jag utsett två vinnare i helgens blogg, det blev en extra vinnare eftersom det var så många som var med.
Vinnarna är de här två bloggarna så kika in!
Vinnare 1
Vinnare 2
 

Grey

Tröja- Hollister // Jeans- Gina Tricot // Döskallearmband- Ur & Penn // Halsduk- Åhlens

Homemade

Jag och Anton har nyss bakat chokladmuffins! Mumsigtmumsigt!

Söndagsångest

Idag är det söndag vilket innebär söndagsångest. UCHS, vill inte börja skolan igen. Idag ska jag gå på gudstjänst med Channa, har bara 4 kvar att gå på nu! (Jag konfirmerar mig och då måste man gå på 10st gudstjänster innan konfirmationen som är i maj.) Annars har jag inget speciellt planerat ska kanske baka något gott senare idag?
 

Mysdag

Idag är jag hemma och myser med familjen, fixar med bloggen och tittar på tv. Förut idag fixade jag det med nitarna som jag har funderat på ett tag, resultatet ser ni i inlägget här under. Funderar även på att göra en inspirationsvägg i mitt rum över sängen med massor av fina bilder. Har ni något förslag på någon bild får ni gjärna säga det!
 
Gammalbild.

Studs

Köpte nitar i tisdags när jag var i Stockholm, här ser ni resultatet. Jag blev iallafall jättenöjd!

Kenza Zouiten

www.kenzas.se

Helgens blogg

Tänkte köra igång en liten tävling "Helgens blogg"
Anmäl er genom att skriva "Jag är med" eller något liknande.
Vinnaren vinner en länk i min blogg.
Tävlingen avslutas på söndag kl 18.00
 
För extra chans lägg till mig på bloglovin, det kan du göra här. (Om du följer mig på bloglovin så skriv vilket nr du blev)
Eller så kan du följa mig på instagram, jag heter linajohansson98 där.
Ni kan också göra ett inlägg om min blogg i eran blogg för att få större chans!

Today

Idag har jag varit hos Ebba, vi kollade på film och åt på Max. Det var riktigt kul! Nu ska jag fixa lite med nitarna jag köpte i tisdags, fast först måste jag bestäma vart jag ska sätta dem. Har ni något förslag? Kanske på min vita skjorta? Igentligen hade jag behövt plugga lite på lovet "buhu" men jag har inte orkat så får se om jag gör det i helgen.
 

L O V E

Weheartit är bäääässt!!

2013-02-21

Idag har jag vart ute på isen med pappa, mina syskon och farmor och farfar. Det blev korvgrillning, skidåkning och fint väder. Mysigt! Nu ska jag bara vara hemma ett tag och sen ger jag mig iväg till friskis och svettis för att träna igen.

Onsdag

Idag har jag varit hemma hos farmor och farfar och ätit lunch och kom hem för ett tag sedan. Nu ska jag göra chokladbollar med syster och kolla på serier. Jag ska även läsa Elle som kom igår. Om några timmar ska jag iväg till friskis och svettis. Ha en bra dag!

Gårdagens shopping

Grå tröja och vit tröja med blå blommor- Hollister
Vit tröja med nitar- Scala
Smycken- Ur&Penn

En shoppingdag i huvudstaden

Idag har jag varit i Stockholm och shoppat med Elin och Fanny. Igentligen skulle jag inte har följt med men när jag vaknade i morse frågade dem om jag ville följa med och det var klart att jag ville, dock fick jag väldigt brottom då det bara var en timme tills tåget skulle gå. Så jag fick ca en kvart på mig att fixa mig, det som brukar ta minst en halv timme annars. Men iallafall så hittade jag massor av fina kläder. Tror jag gjorde av med ca 1200 kr.
 
En bild från när jag var i Stockholm sommaren 2011, bilderna på kläderna kommer imorgon om jag får tid att fota dem.

Luckiest girl on the planet


Hakuna Matata


Te

Idag är jag lite förkyld så jag sitter och kolla på två avsnitt av top modell Sverige som jag missat och dricker te. Får hoppas att förkylningen går över tills imorgon då jag planerar att träna lite.
 

Blue


Önskerubriker

Hej eftersom jag inte kommer på vad jag ska blogga om så får ni skriva önskerubriker i komentarer till mig så väljer jag ut några som jag tycker verkar roliga. Det kan typ vara rubriker som Mitt bästa minne eller 3 favoriter osv... Så snälla hjälp mig!
 
 

Dagens underhållning- The O.C


Jag vill..

- Jag vill åka till USA (NuNuNu!!)
- Jag vill ha sommar
- Jag vill ha en egen kamera
- Jag vill shoppa!!
- Jag vill få längre hår
- Jag vill få fler läsare till min blogg
 
Några av alla de saker jag vill just nu.

Summertimes


Inledning av sportlovet

Jag började sportlovet med att gå upp tidigt på morgonen för att åka till Sala och kolla på när Anton spelar handboll, efter hans match åkte vi och hälsa på några släktningar som bor där. Vi fick även prova att åka skoter, eller jag var för feg för att våga köra själv fast det var riktigt roligt!

Nytt i designen

Gjorde lite småändringar i designen och det blev även en ny header som jag har funderat på att göra ett tag. Blev riktigt nöjd med headern, vad tycker ni fint/fult?
 

Waterdrops

Idag efterskolan fotade jag lite med Elin. Ni kanske kommer ihåg att vi fotade vattendroppar på en cd skiva för några veckor sedan? Men iallafall så gjorde vi om det nu när hon har köpt sitt macro objektiv och det blev 1000x bättre, fast det blev lite mer bokeh än vad jag hade tänkt mig men det kan ju också bli fint.

Det är loooov!

Nu är det äntligen lov, ska bli skönt att få göra vad man vill i en vecka. Än har jag inget planerat men ska säkert vara med någon kompis och kanske åka skidor någon gång. Skolan idag var helt okej fick ganska mycket gjort så det är bra! Vad ska ni göra på lovet?

Valentine's day

Godmorgon, idag är det alla hjärtans dag som ni kanske vet. Jag har inget speciellt planerat ska snart till skolan och sen träna med en kompis.


Onsdag

Idag har jag varit i skolan och tränat med en kompis. Nu funderar jag på att göra en ny header eller så ska jag bara redigera lite bilder. Vad har ni gjort idag?
 
Längtar verkligen tills det går att använda skinnjacka igen!

Dagens inspiration


Semmeldagen

Idag i skolan pluggade jag mest till provet som vi ska ha imorgon ska snart fortsätta med det. Efter skolan följde en kompis med mig hem vi kollade på pretty little liars en superbra serie, kolla på den om ni inte har sett den! Vi lagade även mat och pratade massor. Nyss har jag kommit hem från konfan där vi bl.a åt semlor.
 

Länkbyte- Mira Nyberg Leff

Länkbyte med www.junio.blogg.se. Ni måste kolla in hennes blogg, superfin design och hon har även en jätte fin stil.

Poträttbild- Anton

En bild jag tog på Anton i våras.
 

Before I die


A drop in the ocean


Handboll


Söndagsångest

Söndag igen, gillar inte söndagar... Den kommande veckan har jag två prov ett i biologi och ett i matte så nyss har jag pluggat lite inför matteprovet imorgon. Men det är bara en vecka kvar och sen är det lov så jag klarar mig. Snart ska jag följa med och kolla på när Anton spelar handboll. Ha en bra söndag.

IDiwa.se

Hittade jätte många fina skal och mobilväskor på www.iDiwa.se. Det är sånna här stunder jag skulle vilja ha en Iphone som man kan köpa massor av fina skal till. Det fanns även många Ipad skal tyckte speciellt det med nitar var fint som ni hittar här.  Vilket tycker ni var finast?

Moments

"Photography is a way of feeling and of loving. Photography captures all the special moments."

Varför finns inte denna underbara affär i Sverige!??

Hittade massor av söta klänningar på Forever21, vill ha allt! Varför finns inte denna underbara affär i sverige??

My room

Skulle helst vilja byta ut skrivbordet till ett vitt, sätta upp lite fler bilder och kanske skriva något fint på väggen. Men just nu så ser det ut så här. Btw så blev det inte den bästa bilden.. sorry.
 

My room was clean.

But then, I had to decide what to wear.
 
Idag är jag bara hemma och myser, tänkte snart fixa lite i mitt rum som är stökigt igen. Det ligger kläder lite överallt så typiskt mig. Efter det ska jag kolla på OC fixa med bloggen och äta godis. Hade tänkt följa med och kolla på Antons handbolls match men har blivit förkyld så jag stannar hemma. 
 

Fredagsmys

Idag har ja inte gjort något speciellt riktigt skönt faktiskt. Efter skolan fotade jag lite poträttbilder på mig, fick låna Elins kamera. Efter det följde jag med mamma och pappa ner på stan för att kolla på nya skidor till mig det fanns inga bra så får köpa nya någon annan gång. Nu blir det fredagsmys med familjen, äta glass och kolla på film.

I min sminknecessär


Detaljer


52 dagar kvar till detta


Saknar värmen

~Gran Canaria 2012~

Dagens inspiration

Man måste bara älska we♥it.

Onsdag, Träning och plugg

Nu ska jag snart iväg på träning supertaggad, brukar gå på friskis och svettis passen för jag är fortfaranden för ung för att få gå på deras gym. Efter träningen måste jag öva till min redovisning i engelska som är på fredag. Imorgon har jag jour i skolan vilket innebär att jag måste hjälpa till i disken, caffeterian och andra grejer som att fylla på papper i skrivarna. Orkar inte..
 
Nu är det vitt ute igen, det har snöat i kanske två dagar och håller på fortfaranden..

Hollister

En av mina favorittröjor i min garderob, en enkel vit hollistertröja som verkligen passar till allt. Har tyvärr bara två Hollistertröjor måste verkligen köpa fler!
 

Skola och konfa

Idag i skolan redovisade jag spanskan, det gick bra. Första redovisningen för den här terminen och på fredag kommer den andra då jag ska redovisa engelskan. Efter skolan var jag med Josefine och nu har jag nyss kommit hem från konfan. Vi kollade på film på konfan den här gången, mys! 
Längtar verkligen efter sommaren nu.. att få vara ledig, segla, bada, vara med kompisar och allt det där.

Mietek

Idag var Mietek på våran skola och pratade inför alla 8:or, han har varit med i andra världskirget och åker runt och föreläser om det. Det var sjukt sorgligt när han berättade om hur alla i hans familj dog och andra hemska upplevelser han fick vara med om när han bara var 12 år. Två av de hemskaste sakerna var nog när de slängde ner nyfödda barn från BB och när en soldat tag ett barn från sin mamma och slet det i två bitar. jag kan knappt förstå att det har hänt på riktigt.

Instaweek

Två bilder från instagram den här veckan! Följ gjärna mig linajohansson98 heter jag där.
 
 

Q/A

Om du var tvungen att välja: aldrig mer lyssna på musik eller aldrig mer se på film?
Ett lätt val, jag skulle välja att aldrig mer se på film eftersom jag inte kan klara mig utan musik vissa stunder och det finns ju alltid serier..
Fick frågan från en läsare igår, vad skulle ni välja??
Bild tagen och redigerad av Elin
 

10 saker som gör mig glad

- Snälla människor
- När jag hittar en riktigt bra blogg
- Mina vänner och familj
- Att fota
- När jag lyckas få till en superbra outfit
- När jag tittar på mina favoritserier
- Shoppa!!
- Söta komentarer
- Känslan efter att man har tränat
- Komplimanger
 
 

Pluggsöndag

Idag måste jag verkligen plugga har massor som måste bli klart den kommand veckan. Har redovisning i spanska på tisdag, redovisning i engelska på fredag ska lämmna in en uppgift i so:n på onsdag. Imorgon kommer det någon som var med i andra världskriget och ska berätta om det så det kommer ta hela dagen, det komme verkligen bli intressant att få lyssna på. På torsdag har jag jour, då hjälper man till i disken och cafeterian. Som ni märker har jag massor att göra den kommande veckan.
 
Jag ska även hinna med att gå på gudstjänst idag, har fem kvar att gå på nu.
 

My closet

För någon vecka sedan frågad en läsare om jag kunde visa min garderob, and here it is.

Elin

Idag var jag ute på isen med familjen, medans dem andra fiskade passade jag och Elin på att fota poträtt bilder. Blev rätt nöjd med resultatet.

Hemmaspa


Blue

Lindex// 399kr

The lucky one

Den här filmen ägnade jag min fredagskväll framför, den var superbra så om ni inte har sett det så tycker jag verkligen att ni borde ta och göra det!

Två från mig


Fredagsmys

Idag efter skolan var jag och hälsade på mamma på jobbet, hon jobbar på dagis så det var kul och alla små barn var jätte söta! Efter det gick jag ner på stan med Elin för jag var i stort behov av ett par nya jeans så det fick bli ett par blåa. Kommer kanske bild på dem i morgon. Nu blir det fredagmys!