Skidtävling

När vi var ute förut var det en skidtävling som precis börjat som vi stannade och kolla på. Det var typ 500 människor som startade sammtidigt från åreskutan och det var den som först kom ner som vann. Så det var lite kul att se på.

Framme i Åre

För någon timme sedan kom vi fram till Åre och har nyss varit ute och kollat lite. Vi gick b.la. till torget och så gick vi och kolla vid backarna. Nu ser jag fram emot morgondagen då jag äntligen ska få åka skidor.
 

Mot Åre

Godmorgon även fast jag redan har varit vaken i flera timmar. Vi är nu påväg mot Åre!! Det börjar bli tråkigt att bara sitta här i bilen och det är ca 6 timmar kvar. Så ni får gärna skriva på kik eller kommentera något fint här på bloggen för att göra min resa lite roligare. Heter linajohansson98 på kik.

Glad Påsk

Hej!
Idag är jag hemma och packar inför den kommande veckan och äter godis, mysigt! Det var därför som jag firade påsk igår. Nu ska jag fortsätta med det så ha en fortsatt bra dag!
 

Långfredagen

Hej, idag har jag firat påsk. Vi åkte först hem till farmor och farfar och är nu hemma hos mormor och morfar. Superhärligt. Vi har målat ägg och ätit massor av påskmat och godis som man måste göra på påsken. 
 
 

Påsk outfit


Vintage

 

Påsklov

Nu är det äntligen lov!! Ska snart fota lite porträtt bilder på mig få se hur det går. Annars har jag inget speciellt för mig denna eftermiddag. Ska bara njuta av att vi fått lov.
 
En bild från instagram linajohansson98 heter jag där ifall det är så att någon skulle vilja följa mig.
 

Ledig eftermiddag

Pluggfria eftermiddagar är de bästa, och speciellt när man vet att det bara är en dag kvar i skolan innan det blir påsklov. Nu ska jag ägna lite tid åt bloggen svara på kommentarer och fixa några tidsinställda inlägg inför nästa vecka. Även fast jag tror att jag kommer att kunna blogga lite där. Ha det bra!

One tree Hill moments


2013-03-26

Godmorgon, provar att blogga från Ipaden och det verkar gå bra. Idag ska jag vara med Josefine efter skolan och efter det har vi konfa träff. Nu ska jag snart möta Becka och så ska vi gå till skolan. Ha en bra dag!
 

Sunshine

Idag kom min familjs IPad som vi beställde för några dagar sedan, nu kommer jag troligtvis kunna blogga när vi är i Åre och i båten på sommarn så det är bra.
 
Vädret var undebart idag, sol och ca 5 plusgrader det gillar vi! Idag har jag nästan bara pluggat. Jag har redovisning imorgon och jag hade jätte mycket kvar att göra. Nu får jag hoppas på att jag kan allt osv. Nu sitter jag och tittar på Top Modell, hejar inte direkt på någon men det är ändå kul att kolla.

På 2 års kalas

Idag har jag vart på kalas, min kusin fyllde 2 år. Det blev en riktigt mysig dag med släkten. Nu på kvällen har jag pluggat, usch och fy. Men nu är det bara 4 dagar kvar tills vi har lov och om en vecka åker jag till Åre med familjen för lite skidor. Längtar så otroligt mycket.
Godnatt

Dagens outfit 2013-03-24

//Tröja- Vero Moda// Jeans- Gina Tricot// Skärp- Cubus// Jacka- Espirit// Solglasögon- Lindex// Smycken- Ur&Penn// Skor- Camilla//

Jag längtar tills...

Man kan gå i shorts och linne
Att få segla och bada
Att fota hela dagarna
Man inte behöver tänka på tider
Man kan cykla till bresse med någon kompis
Att äta massor av glass
Åka till grönan med kompisar
Att bara få chilla hela dagarna
 
...Sommaren

Lördag

Idag har jag mest pluggat lite och fotat med Elin. Hon sminkade mig och fotade sen porträttbilder, hon gjorde typ någon fantasy sminkning så jag såg helt crazy ut. Jag har också hunnit träna lite idag. Först gick jag en jättemysig promenad i solen med Elin pappa på kanske 7km efter det cyklade jag på träningscykel en mil. Så min lördag har varit helt okej. Vad har ni gjort?

Ni får endast en bild, mobbas inte för sminkningen inte jag som valde den.

Wanties from Cubus


One song thousands memories

Idag hade jag på mig denna jättesköna tjocktröja eftersom det är fredag! Blev egentligen inte nöjd med outfit bilderna eftersom jag såg jättekonstig ut på de flesta.
 
Idag har jag vart i skolan blev klar med allt jag skulle göra den här veckan så det är super skönt. På eftermiddagen var jag och köpte nya skidor inför Åre och provade den dösnygga klänningen som jag såg i måndags tyvärr var den lite förstor. Nu sitter jag och lyssnar på massor av gamla låter tillsammans med Elin. Myyyssiigt!

Working out

Idag var jag och tränade första gången på 2 veckor, superskönt. Annars har jag inte gjort något speciellt idag. Ska väl träna imorgon också. Jag har sjukt mycket i skolan just nu så uppdateringen är inte den bästa.

Livet är orättvisst..

Är så himmla sur och besviken just nu, jag vet inte allt vad jag är. Jag fick inte åka till England som ni kanske förstår. Redan från 6:an visste jag att jag ville åka men nej jag fick inte. Lärarna lottade bara om vilka som fick åka och vissa fattar jag inte ens att de fick åka om man tänker på att de ska representera skolan på bästa sätt och av andra anledningar. GYUIABUINGBrfqnhf89pj7m90<t67R V&SjkiajmyuI NY6 /B6d6
Förlåt för ett tråkigt inlägg men jag behövde verkligen skriva av mig..

Nervös..

Går runt här hemma och är nervös inför morgondagen då jag får reda på om jag får åka till England eller inte. Min skola har ett utbyte med en skola i england så om jag har tur så får jag åka till England i början av sommaren. Men eftersom det var väldigt många som ville åka är chansen väldigt liten att jag får..
 
Btw så såg jag världens snyggaste klänning förut idag på scoop jag bara måste ha den, den skulle passa perfekt som konfirmations klänning och skolavslutnings klänning.

Måndagslyx

Idag i skolan fick jag reda på allt jag missat medans jag var sjuk, usch. Nu lyssnar jag på lite musik och ska läsa min Elle tidning som jag fick hem i brevlådan senare måste jag plugga lite matte.

Pluggsöndag

Det är jättetråkigt att plugga men jag ska inte klaga för det är lov om 11 dagar.
 

Eating Healthy

Idag har jag varit tvungen att plugga lite eftersom jag har hamnat lite efter medans jag var sjuk har tre steg som egentligen skulle vara redovisade nu. Har nyss fixat lite på mitt rum, plockat massor av kläder som låg slängda över allt.  Ikväll ska jag umgås lite med familjen, kanske kolla på någon film eller något.
 
Nu sitter jag och kollar på Pretty little liars och äter frukt.

...

It's gonna get harder
before it gets easier.
But it will get better,
you just gotta make it
through the hard stuff first.

Grattis Linus på 18 års dagen


I like you friday

Idag har jag äntligen blivit frisk fast jag stannade ändå hemma eftersom jag hade feber igår och fortfarande är lite förkyld. Nu sitter jag och läser lite ur Solo hoppas ni alla får en bra helg.
 
Sneak peek from solo..

Heart

 
Har varit hemma från skolan idag också och blir troligtvis det även imorgon. Känner mig dock mycket bättre idag, jag orkade till och med fota lite. Annars så har jag kollat på några avsnitt av pretty little liars, det är så bra!

Inspiration

Bilder- We♥it

Sick day number two

Allt jag vill just nu är att bli frisk, det är såå jobbigt att vara sjuk. Men jag underhåller mig själv här hemma genom att kolla på pretty little liars, gosa med min katt och dricka te. Just nu ska jag fortsätta att kolla på pretty little liars, bye.

Ny design

Nu har jag gjort klart min nya design, gillar ni den?

Home from school

Blev hemma från skolan idag eftersom jag har blivit lite sjuk. Får hoppas på att det känns bättre imorgon eftersom jag verkligen måste plugga. Men jag ska försöka plugga lite snart om jag orkar.

10 things

 
Jag verkligen hatar att tappa bort saker
Jag älskar jordgubbar
Jag har aldrig hållit på med någon sport
Jag vill få längre hår
Jag vill ha brunt hår men jag vågar inte färga mitt hår så det får se ut som det gör
Mitt rum är alltid stökigt det spelar ingen roll hur många gånger jag än lovar mig själv att hålla det rent det blir alltid stökigt tillslut
Jag längtar otroligt mycket till påsklovet då jag ska åka till Åre
När jag konfirmerar mig önskar jag mig en kamera
När jag var liten pratade jag alltid jättemycket precis innan jag blev sjuk
Min favorit årstid är sommaren, of course
 
 

A lazy day

Idag har jag varit hemma för vi har hemstudiedag. Det är riktigt skönt eftersom jag känner mig lite trött. Jag har precis pluggat klart och nu sitter jag och kollar på top modell. Igår kväll började jag med en ny bloggdesign så jag ska snart fortsätta med den.
 

Love that feeling

Älskar känslan av att gå i converse efter en lång vinter.

I love studs

Fotade outfit bilder på Elin igår och jag älskar den här bilden.

Sunny day

 Idag har det varit ännu en solig dag och denna dag har spenderas ute på isen med familjen och farmor och fafar. Det var superhärligt! Nu på eftermiddagen/ kvällen har jag pluggat, usch vad det är jobbigt men det är sånt som tyvärr måste göras.Tyvärr så har jag även blivit förkyld så nu ska jag ta det lungt, fixa lite med bloggen och kolla på pretty little liars.

Pretty Little Liars

Nu har jag äntligen börjat kolla på pll igen det är en grymt bra serie, vill bara se ett till avsnitt på en gång så det är så min eftermiddag kommer att se ut. Såå skönt att bara vara hemma och chilla.

Colour// Black & White


The lucky one

Idag när jag vaknade sken solen så jag och Elin bestämde oss för att gå ut och fota. Jag tog äntligen fram mina efterlängtade converse, min vårjacka och även mina solglasögon. Love it.

Falun 2013

Nu har bloggen stått tom i några dagar men nu är jag hemma igen. Jag hade det superkul i Falun med massor av underbara vänner. Efter lektionerna har vi gjort massor av saker en dag åkte vi pulka, hehe och så har vi gått till ica två gånger för att köpa nytt godis. Vi fick också gå in i ett av spökhusen, ja det var lite läskigt men det finns verkligen spökhus där eftersom det är ett gammalt psykhus vi bor i. Igår kväll var det disco men jag var bara där på slutet eftersom det var så dåligt istället satt vi och prata i matsalen eller i korridorerna. Nu ser jag fram emot en helgs vila eftersom jag inte har varit hemma en hel dag på lite mer än en vecka .

 


Falun

Imorgon åker jag till falun, har precis packat klart och nu känner jag mig rätt trött eftersom jag inte fått sova så bra de två senaste nätterna. Dels för att det var hårda sängar och för att någon snarka, men aja. Kommer inte kunna blogga något i veckan tror jag eftersom jag är i falun men ska se var jag kan göra åt det. Ha det så bra så länge.
 
Gammal bild med ett riktigt tandställnings smile.

100 days until summer

100 dagar kvar tills sommarlovet...
Några bilder från förra sommaren.

Konfaläger

Kom hem för några timmar sedan och det har varit en superbra helg! Vi lekte massor av lekar och gjorde helt galna saker, hehe. Vi dansade och sjung massor, skrattade och pratade. Vi gjorde bland annat en harlem shake som ni måste kolla på. Jag syns dock inte så mycket men det är bara bra!
 

Spring

I dag är det första mars och det är äntligen vår och solen skiner. Nu har jag preciss ätit lite mellanmål och ska snart fortsätta packa för klockan 6 åker jag på konfaläger som jag skrev förut. Det ska bli superkul även fast det blev lite annorlunda mot vad jag hade tänkt mig. Kommer hem igen på söndag då jag ska försöka blogga en gång innan jag åker iväg mot Falun för att vara där i en vecka med skolan.

Två nya

Var med mamma och pappa och handlade igår och hittade dem här två fina nagellacken för bara 10kr styck. Även fast jag lovat mig själv att spara mina pengar var jag tvungen att köpa dem när de var så billiga.