En fin höstdag

Hola! Idag sken äntligen solen här i lilla enköping, har gått en liten promenad med mamma, pappa, mormor och Elin och jag fick med mig någta fina bilder hem. På förmidagen i dag bakade jag choklad drömmar det blev super gott har en fortsatt bra dag gott folk!
 
En helt oredigerad bild som jag tog blev jätte nöjd med den!

Utveckling

♥Nu (2012-09-29)♥
♥Ett år sen♥

Förlåt för dålig uppdatering idag, men jag har inte haft något intressant att berätta. Superskönt med lördag iallafall har kollat på film pluggat till provet och ritat lite så det är så min dag har sett ut, vad har ni gjort idag?

Before I die


Ledig fredag

Idag var jag ledig från skolan (studiedag) förutom att plugga till provet som vi har på tisdag har jag kollat på film och bakat choklad maränger. Alltid skönt med en extra ledig dag!
 
Igår var jag ner på stan en sväng med mamma när det var tjejkväll och jag fick med mig 2 fina tröjor och ett par svarta jeans hem.

@skolan

sitter i skolan med ebba och är super hungrig efter idrotten men snart är det mat får vell hoppas att den smakar gott fast det brukar den ju inte göra.





On the top of the world

Allt är så himmla bra just nu, ska snart få ta bort tandställningen, åka utomlands, lyssnar på världens bästa musik och massor av andra små grejer som gör att allt bara är så himmla bra! Åhh love it

2012-09-25

 
Idag har det varit en lång dag kan man väll säga. Först var jag i skolan ochdet var som vanligt efter det var jag med Josefine vi gjorde inte något speciellt sen gick vi till vår första komfa träff. Gruppen värkar helt okej och jag känner några redan från tidigare så det käns skönt. Vi körde massor av lekar för att lära känna varandra så det kändes nästen som man var 5år igen, haha. Nu är ska jag kolla på hollywood fruar älskart! Efter det ska jag gå och lägga mig, gå natt!!
Gammla oseriösa bilder, no comments!

Gårdagens fotografering

Inte den bästa fokusen :/ Kamera: Nikon D3100 (min systers)

Lighting up my room


Ny vecka med nya mörjligheter..

Nu var det måndag igen då, gud vad tiden går fort! Idag har jag bara vart i skolan och inte gjort så mycket mer! Men jag är ledig på fredag tjohooo då blir det väll att göra något med mina kompisar tror jag iallafall. Imorgon är det första träffen med min komfa grupp, får se hur det går.

Love it!

Måste värkligen köpa lite nya kläder, framförallt varmare kläder! Jag har precis börjat fått barnbidraget när jag fick det tänkde jag "åå 1000kr i månaden nu kommer det bli massor av pengar över som jag kan shoppa för" men så är det värkligen inte den här månaden har jag bara 100kr kvar för pengarna går åt b.la när man fikar med sina komisar, köper godis, eller saker man värkligen måste köpa! så det blir inge alls över till att "bara shoppa"

Konfirmation

Idag började konfirmationen , vi var förs i kyrkan på gudstjänst och sen så pratade ledarna lite. Gudstjänsten var värkligen jätte tråkig och det var några finska präster som också pratade på finska:/  Efter konfa träffen så gick jag och Josefine och åt på wickmans  det var super mysigt! Nu ska jag gå ut och fota för det är sol, första gången på flera dagar.

Somday I'm gonna travel the world...

...but I don't know when or with who.
 

35 dagar kvar..

Tills jag åker med familjen, farmor och farfar och kusinerna till amadores som ligger på Gran Canaria, LÄNGTAR!

I need a new par of shoes!


En kort fedag

Idag slutatde jag skolan ca kl 12 det har varit en helt ovärd dag eftersom vi var på regementet hela dagen, jag som behövde plugga :/ Vi fick gå runt där och titta jag och mina kompisar provade även på att skjuta med luftgevär. Har ingen som helst aning om vad jag ska göra resten av denna fredag så jag får ta den som den kommer, ha det bra så länge!

when nothing goes right, go left..


Världens lyckligaste chey!!

Idag har det vart en toppen dag, har vart i skolan vi hade skolfoto det vet jag inte hur det gick men sen på eftermiddagen så var jag hos tandläkaren och dem sa att jag ska få ta ut min tandställning om fyra veckor! Jag trodde det var ett halvår kvar så jag blev överlycklig!! Nedräkningen kan börja..

Skolfotopanik

Ja som det står i rubriken så har jag skolfotopanik!! Det är skolfoto på onsdag och jag vet inte vad jag ska på mig, hur jag ska håret eller vilka smycken jag ska ha. Men idag var jag iallafall en sväng på stan med Elin, köpte en maskara och en rough. Nu kollar jag på xFactor och sen ska jag bestäma mig för vilka kläder jag ska ha på skolfotot

.

Söndag

Idag har det inte hänt speciellt mycket, kollat på tv, pluggat och fixat med mitt rum. Ni kanske har märkt att jag håller på mycket med mitt rum det beror på att jag ska köpa lite nya möbler och vissa grejer målar jag bara om och så sätter jag upp billder och sånt. Ni får se det när allt är klart kan dröja några veckor bara så ni vet. Nu ska jag titta på tv eller försöka rita något fint innan jag går och lägger mig, sov gött!



Follow me on Instagram


Följ mig på instagram där jag heter linajohansson98 så kanske jag följer er tillbaka♥
 

Teckningar


Tre teckningar som jag har gjort det senaste året, Harry style i mitten och dem andra är inte någon speciell person.

JustgirlyThings


Made a box for my nail polish


Sábado

Idag kommer bli en awsome dag, första dagen på länge som jag inte har något alls planerat. Jag började med att sova ända till 10 var värkliken skönt med sovmorgon och nyss gjorde jag en "låda" till mina nagellack rästen av dagen ska jag fixa med mitt rum, ta det lungt och plugga lite matte.
Bjuder*

About me

Fullständigt namn- Lina Elsa Johansson
Ålder- 14 år
Intressen- Foto, mode, vara med kompisarna m.m
Familj- Mamma, Pappa, lillebror och storsyster
Husdjur- Min katt Linus och några fiskar
Kamera- Har ingen :/ (lånar min systers)
Favoritmärke- Hollister, m.m
Favorit artist/band- Justin Biber och One Direction m.m
Favorit mat- Pannkakor, Tacos
Beronde av- One Tree Hill, plattång, choklad
Drömresemål- New York och shoppa

Jag har lite tråkigt och så har jag ju inte berättat så mycket om mig här på bloggen så då gjorde jag det här inlägget, ha en fortsatt bra kväll!
 
 

Lite ändringar i designen


Gjorde lite ändringar i designen, den är värkligen tråkig men jag har inte så mkt inspiration just nu så den får duga.

Today

Idag är det äntligen fredag efter en lååång vecka. Idag har jag vart i skolan, jobbade inte speciellt mycket :/ men det är alltid extra svårt att jobba på fredagar när man bara vill hem. Efter skolan hade jag, Josefine och Ebba lite fredagsmys hemma hos mig bakade chokladbollar och kollade på film en super bra start på helgen!

Jag är med och tävlar om..

Jag är med och tävlar om ett stjärnfilter hos http://hannaasundin.blogg.se/ tävlingen sposras av http://www.tvspelsweb.se/ och jag skulle vilja vinna det hör filtret http://www.tvspelsweb.se/effektfilter-4x-star-o67-mm Det här är bilden jag tävlar med.

Bad update! Yes I know


Jag har inte bloggat på några dagar men det beror på att det har vart så mycket med skolan. Idag var det skoljoggen, det var inte speciellt roligt det ända bra med det var att man fick sluta tidigare! Nu ska jag bara slappa resten av eftermiddagen och så.
 

Prästkragar från i sommras



Två bilder från i sommras som jag värkligen tycker blev bra, vad tycker ni?

Boat trip

I helgen har jag seglat med min familj, det var väldigt fint väder fast lite kallt. På natten var det stjärnklart och man ser många fler stjärnor än vad man gör här hemme eftersom det blir mycket mörkare där så det var jätte fint. Jag har varit tvungen att plugga också för på tisdag har jag redovisning i engeleska och ska lämmna in min religion uppgift som jag inte ens har börjat på. Ha en fortsatt trevlig kväll!

2012-09-27

Hej idag är det fredag!! Yhea. Var med skolan på envallen och hade fridrott nästen hela dagen det är inte det roligaste måste jag säga men min klass vann staffeten som vi alltid brukar ha i slutet så det var roligt.
När jag kom hem kollade jag på VMA hade spelat in det eftersom det var mitt i natten så det är så min dag har sett ut, har ni haft en bra fredag?

Forgotten pictures


Lyckligare nu...

Idag har vekligen varit en toppen dag med mycket skratt! Färst var jag i skolan och ja det var helt okej sen efter det var jag på stan med Becka. Sen nu på eftermiddagen/kvällen har jag mest tagit det lungt legat i sängen och kollat på one three hill och det ska jag vell fortsätta med tills jag gå och läger mig.

Förkyld.nu

Ja nu har jag också blivit förkyld (som alla andra) Det är verkligen jobbigt är trött och vill bara sova osv. Har nyss försökt plugga lite eftersom jag inte fick så speciellt mycket gjort i skolan idag nu ska jag snart kolla på svenska hollywood fruar, humor påhög nivå!

snodde bilden från min syster eftersom jag bloggar från hennes dator, besök hennes blogg den heter www.elinsfotoliv.webblogg.se

En sommrig kvällsprommenad


Gick ut på en kvällspromenad med Elin och mormor, det var jätte skönt ute och det kändes faktiskt som sommar, konstigt nog.
 

2 Bloggar jag följer..

  • www.nickys.se- En supersöt blogg som handlar om det mesta. B.la mode och vardagen.

Style by Kling

 

 


Fågel


Kamera: Nikon D3100 Iso: 200

Military Jacket


Bilder från weheartit.com
 

Hello Autumn

Nu är det höst men det gör mig faktiskt inte så mycket eftersom det ändå bara har regnat den här sommaren. Jag har många saker att se fram emot under hösten b.la åka utomlands, börja med konfirmationen och man får ha så mysiga kläder. Bjuder på en liten bild från förra hösten på mig och Becka lite söddig men ändå bra på något sätt.