Life is hard, but it will gett better

När jag kom hem idag låg skolfotona och väntade på mig i brevlådan, blev som vanligt inte nöjd med bilderna. Men vem blir det? På fredag har jag prov, USCH. Så nu måste jag nog plugga lite till det fast jag känner verkligen inte för det. Men det hjälper att tänka på att jag ska till Gran Canaria om tre dagar! Förlåt för den sämsta uppdateringen den här veckan men det har varit mycket annat på shemat.
 

Just girlyThings #2

Gjorde ett till sånt här inlägg eftersom jag värkligen älskar bilderna och de stämmer så bra!
 
Nu är det bara 5 dagar kvar tills jag ska till Gran Canaria gud så kul det ska bli ser värkligen fram emot det. Hoppas på många mysiga dagar på stranden och att blir lite brun såklart!

Black and white VS Colour


Trött tjej

Hej, kom hem från lägret ca kl 12 och efter det hade pappa 40 års fest med släkten superkul att träffa alla. Oturen var att jag var jätte trött efter att ha gått och lagt mig vid halv två i natt och gått upp väldigt tidigt imorse.
 
Men iallafall på lägret var vi två konfa grupper här från enköping som var där tillsammans och det var faktiskt mycket roligare än vad det värkar vara. I natt sprang typ alla runt och skrämde varandra och alla blev verkligen jätte rädda. Annars har vi haft midnattsmässa, andakt, olika lekar och pratat om livet.
 

Packning pågår...

Just nu håller jag på att packa inför konfa lägret. En känner jag inte dem andra i gruppen särskilt bra men efter helgen hoppas jag på att känna dem iallafall lite bättre.Vi ska åka till västerås gården som ligger i söderbärke. Vi kommer åka buss dit vid sju och sen när vi kommer fram runt 9 är det kvällsmål tror jag. Jag ska försöka blogga från mobilen så ofta jag kan men jag vet inte om det kommer vara någon teckning där.
 

Dream it, Wish it, Do it


Hejdå tandställningen!

Nu har jag tagit bort tandställningen det känns jätte skumt. Haha. Det är jätte skönt har vart på godisgallerian och köpt godis för ca 30kr fast lite ska vara till helgen på lägret också. Nu ska jag sätta mig och kolla på glee (världensbästa tv-serie enligt mig) och äta godis. Ha de bra!

sextondeoktobertjugohundratolv

Idag efterskolan var jag och Josefine på stan och efter det så var det konfa. Det var första konfa träffen helt utan lekar! Det var verkligen skönt eftersom man har tröttnat på dem. I helgen ska jag på konfa läger får se hur det går.
 
Imorgon tar jag bort tandställningen gud så skönt det ska bli. Jag tänker gå och köpa den största godispåsen som finns för att fira.

Vinnare i helgensblogg

Vinnare 1<----- Klick*
 
Vinnare 2 <----- Klick*
 
Vill ni att jag ska fortsätta med helgens blogg nästa helg? komnetera isåfall!
 

Ny vecka..

Är det bara jag som tycker att tiden går jätte snabbt? tyckte nyss att det var fredag! :/ Men iallafall så idag har jag varit i skolan och inte gjort så mycket mer funderar på om jag ska sätta mig och kolla på film nu eller om jag ska rita lite får se vad det blir.  Men jag ska iallafall utse vinnaren i helgens blogg så det kommer upp snart!
 
Dagens outfit:
Tröja- Hollister
Jeans, tjocktröja- Cubus
 
 
 

Inspiration

Hittade de här coola bilderna på weheartit vill också att mitt rum ska vara sådär mysigt.

Snart kommer vintern..

Bilden är från förra året men det är nog inte långt kvar tills det ser ut så här. Jag hoppas iallafall att det dröjer ett tag till tills snön kommer eller vad tycker ni?

Helgens blogg

Har inget liv just nu så då kör vi igång helgens blogg.

Fotat mina fina syskon


Perfekta fredagsmyset!

Följde nyss med mamma till affären, köpte lite godis och en tidning som blir det perfekta fredagsmyset. Känner mig värkligen värd det efter en jätte jobbig vecka. Men jag han precies klart med allt i skolan känner mig vekligen nöjd! I helgen ska jag inte göra något speciellt tror jag ska kanske fota lite imorgon får se vad det blir för väder. Ha en fortsatt bra fredag!

Standard

Idag har jag först vart i skolan och haft panik över hur mycket plugg jag har och sen efter det var jag med Josefine och så har jag vart på konfa. Jag har så sjukt mycket plugg jag vet inte hur jag ska hinna med alla, inlämmning i musiken på fredag, redovisningar i matte, svenska och engelska och så har det precis börjat en ny kurs om fysik, ahhh hjälp mig!
 
Saknar sommaren!
 

Dagens outfit 8/10-12


Ladybird


Colourful


Livet är inte de dagar som gott, utan de dagar du minns

Har precis blivit klar med allt plugg jag hade tänkt göra idag så nu känner jag mig riktigt duktig! Ska snart fixa med mina naglar och rästen av dagen vet jag inte vad jag hittar på. Nu är det bara 10 dagar kvar tills skrotet försvinner (tandställningen) och 20 dagar tills jag åker utomlands!! Längtar.
 
Idag fyller min superfina vänn Becka år så ett stort grattis till dig hoppas du får en superbra dag!♥
En favorit bild!

My new favourite♥

Den sista tiden har jag börjat gilla Justin Bieber förut gillade jag inte alls honom men det kan man säga att det har förendras. Så jag bjuder på två bilder och en låt, ha en bra lördags kväll!

En härlig lördag

Idag har jag vart ute och fotat lite i det fina vädret plus att jag har rensat massor utav bilder hade en enda röra bland alla mina bilder så nu är dem i ordning. Hittade massor utav bilder som jag måste visa er så håll utkik ett tag fram över så kommer det dyka upp massor av bilder.
Försökte få med vattendropparna i gräset men lyckade inte speciellt bra med det men jag tycker ändå att bilden blev helt okej.

Clock's

Den senaste tiden har jag börjat tycka att det är sjukt snyggt med en klocka måste verkligen börja använda min mer än vad jag gör!

Love fridays

Jag säger bara äntligen fredag.
 

Kanelbullens dag!

Kom på att det är kanelbullens dag idag så efter middagen bakade jag bullar med min familj, super mysigt! Så det blev en lite kvällsfika samtidigt som vi kollade på tv, har ni ätit några bullar idag?
Superful, suddig, ful bild men gott ser det ialla fall ut!

Mysdag

Förlåt för världens sämsta uppdatering den här veckan men man kan vell säga att jag har haft massor utav saker att göra. Igår åkte jag och Becka till Uppsala efter skolan för lite shopping det var super mysigt. Jag köpte inget men det var nog bara bra eftersom jag inte har så där jätte mycket pengar just nu. Idag är det första dagen på den här veckan som jag bara kan vara hemma och ta det lungt så nu sitter jag och kolla på one tree hill.

Jourdag

idag har jag jour hela dagen tumme ner för det. (stå i disken och sånt) sen ska jag på stan med Josefine och efter det så är det så är det Konfa träff.