Let it snow

Jag bara älskar snön, hur kan man inte älska den? Det blir supermysigt att sitta inne och kolla ut på snön som faller ner från himmlen. Dessutom så kan man ju åka skidor, hur kul är inte det? Jag bara längtar tills jag ska till åre.
 
Det är andra gången som jag målar naglarna idag, försrta gången failade jag så stort att helst vill försöka glöma det. Nu andra gången blev det bara ljusrosa/ beige vet inte riktigt vad det är för färg.
I morgon ska jag baka pepparkakor med familjen och sen på kvällen så ska jag på 40 års fest det är mamma och pappas kompis som fyller år. På söndag ja då är det första advent jag kanske ska på gudstjänst med Josefine men det är inte helt säkert. Går bara på gudstjänst för att vi måste göra det med konfirmationen så ni vet.. Men annars blir det advents mys med familjen. Helst skulle jag vilja fota och rita lite den här helgen också får se vad jag hinner.
 

Kommentarer
» Kompakt

JULKALENDER! Öppna lucka nummer 1 och ha chansen att vinna en fotobok med dina egna bilder. Det kan du ju inte missa! Det ända du behöver göra är att kommentera.

Vår blogg: www.kompakt.blogg.se

Lucka 1, snabblänk: http://kompakt.blogg.se/2012/december/lucka-1.html#

2012-12-01 // 11:41:30
URL: http://kompakt.blogg.se
» ♫♪ sandra T

mysiga bilder :)

2012-12-01 // 13:32:13
URL: http://www.sandramusic.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback